(+404) 158 14 25 78CONTACT US
Cart0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Edukacija Mystic Nails Hrvatska

Kozmetički proizvodi brenda Mystic Nails u svijetu su prepoznati kao jedni od najboljih preparata za umijeće dekoracije noktiju. Svoju proizvodnju pokreću davne 1995. godine te zbog dugogodišnjeg rada i konstantnog ulaganja u razvoj linije proizvoda, koriste ih svjetski poznati kozmetičari i edukatori. Veliku prednost i konkurentnost brend Mystic Nails duguje upravo svojoj vrhunskoj kvaliteti na tržištu.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u istraživanje i razvoj svojih proizvoda, brend Mystic Nails danas ima svoje vjerne i dugogodišnje kupce. Tako čitava proizvodnja u cilju ne počiva na masovnom širenju i distribuciji te prodaji proizvoda, već je naglasak na najkvalitetnijim kozmetičkim proizvodima na svjetskom tržištu.

Pažljivo i postupno, Mystic Nails plasira svoje proizvode u sve zemlje svijeta, a mi smo tu da hrvatskim ljubiteljima umijeća manikure i pedikure predstavimo i približimo nove proizvode, tehnike te tehnološke napretke, uporabom kojih je rad garantirano kvalitetan i uspješan.

Po istome principu Veliki odmor d.o.o. uvodi brend Mystic Nails na domaće tržište. Naša strategija poslovanja usmjerena je na edukaciju naših djelatnika slanjem na inozemne događaje, kozmetičke edukacije, a namjera je kvalitetnim i stručnim kadrom širiti znanje i nove tehnike ukrašavanja i njege noktiju na području Hrvatske.

Planirana je poslovna suradnja s kozmetičarima, stoga nam je cilj do proljeća 2021. dogovoriti suradnju s tri odabrane kozmetičarke koje koriste Mystic Nails proizvode kako bi postale službene edukatorice Mystic Nails Hrvatska. Početkom 2021. otvoriti ćemo natječaj za edukatoricu s više informacija.

Edukatorice Mystic Nails Hrvatska dobiti će besplatne tečajeve u inozemstvu od svjetskih poznatih edukatora koji se pohađaju više dana.

Besplatni smještaj, prijevoz i svi ostali troškovi vezani za edukacije.

Edukatorice će biti plaćene ovisno o broju i vrsti održanih edukacija i o broju polaznika edukacija.

Otvorene i dostupne prijave za buduće edukacije brenda Mystic Nails bit će ažurno objavljene na ovoj stranici. Broj prijava za svaku edukaciju bit će ograničen.

Prve edukacije za prijavu bit će otvorena tijekom proljeća 2021. godine. Edukacije će biti dostupne u svim većim gradovima.

U galeriji fotografija provjerite kako su se naše edukatorice provele nekoliko dana u posjeti gradu Szegedu u Mađarskoj, prilikom čega su posjetile tamošnje sjedište Mystic Nailsa. Proizvodni pogon strogo je zabranjeno slikati, stoga prilažemo nekoliko fotografija susreta i ureda sjedišta brenda Mystic Nails!

Mađarska-Szeged