(+404) 158 14 25 78CONTACT US
Cart0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Edukacija Mystic Nails Hrvatska

Kozmetički proizvodi brenda Mystic Nails u svijetu su prepoznati kao jedni od najboljih preparata za umijeće dekoracije noktiju. Svoju proizvodnju pokreću davne 1995. godine te zbog dugogodišnjeg rada i konstantnog ulaganja u razvoj linije proizvoda, koriste ih svjetski poznati kozmetičari i edukatori. Veliku prednost i konkurentnost brend Mystic Nails duguje upravo svojoj vrhunskoj kvaliteti na tržištu.

Zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u istraživanje i razvoj svojih proizvoda, brend Mystic Nails danas ima svoje vjerne i dugogodišnje kupce. Tako čitava proizvodnja u cilju ne počiva na masovnom širenju i distribuciji te prodaji proizvoda, već je naglasak na najkvalitetnijim kozmetičkim proizvodima na svjetskom tržištu.

Pažljivo i postupno, Mystic Nails plasira svoje proizvode u sve zemlje svijeta, a mi smo tu da hrvatskim ljubiteljima umijeća manikure i pedikure predstavimo i približimo nove proizvode, tehnike te tehnološke napretke, uporabom kojih je rad garantirano kvalitetan i uspješan.

Po istome principu Veliki odmor d.o.o. uvodi brend Mystic Nails na domaće tržište. Naša strategija poslovanja usmjerena je na edukaciju naših djelatnika slanjem na inozemne događaje, kozmetičke edukacije, a namjera je kvalitetnim i stručnim kadrom širiti znanje i nove tehnike ukrašavanja i njege noktiju na području Hrvatske.

EDUKACIJE - HRVATSKA

Mystic Nails započinje održavanje prvih edukacija u Hrvatskoj. Radujemo se prvim edukacijama na kojima imamo priliku ne samo educirati kozmetičare za korištenje MN proizvoda, već i među polaznicima tražiti poslovne partnere.

Uz to, Mystic Nails Hrvatska još uvijek nema službenu ambasadoricu i sigurni smo da ćemo među polaznicima pronaći savršenu osobu za taj položaj.

Ono što tražimo je kozmetičarka koja se ističe svojim radovima, neovisno o godinama iskustva ili pratitelja i lajkova na društvenim mrežama. Ako si komunikativna i znaš prenositi znanje na učenike, tražimo tebe.

Pri odabiru pomoći će nam internacionalni edukator MN-a Kristina Stević, naša prva edukatorica i ambasadorica MN Srbija, koja će održati edukacije Basic Gel kroz obuku u trajanju 4 dana.

Cijena edukacije je 4000 kn, a točan datum i mjesto edukacija objavit ćemo 45 dana prije početka.

Polaznici će osigurati svoje mjesto na edukacijama avansnim plaćanjem 30% ukupne vrijednosti edukacije.

Maximalno 10 polaznika po edukacijama.

Darujemo sve koji sudjeluju u kratkom upitniku od nekoliko pitanja zbog istraživanju odabira grad za edukaciju s 20% popusta na edukacije.

Sudjeluj u darivanju na našim društvenim mrežama  Instagram i  Facebook i osvoji besplatno mjesto na edukacijama.

U galeriji fotografija provjerite kako smo proveli nekoliko dana u posjeti gradu Szegedu u Mađarskoj, prilikom čega su posjetile tamošnje sjedište Mystic Nailsa. Proizvodni pogon strogo je zabranjeno slikati, stoga prilažemo nekoliko fotografija susreta i ureda sjedišta brenda Mystic Nails!

Mađarska-Szeged