(+404) 158 14 25 78CONTACT US
Cart0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opći uvjeti

Autorska prava

Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.veliki-odmor.hr, veliki-odmor.mysticnails.hr , vlasništvo su D.D. Kava d.o.o., i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati. Veliki odmor d.o.o. i D.D. Kava d.o.o., nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. D.D. Kava d.o.o., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim internet stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Također, D.D. Kava d.o.o., zadržava pravo izmjene sadržaja.

Općenito

Internet stranica sadrži određene poveznice na druge internet stranice koje nisu ni u kakvoj vezi s poduzećem D.D. Kava d.o.o. D.D. Kava d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na tim internet stranicama.

Pravila privatnosti

Internet stranice upotrebljavaju cookies (kolačiće) u svrhu pružanja kvalitetnijeg iskustva prilikom posjete našim internet stranicama, kao i u svrhu oglašavanje na prikazivačkoj mreži i ponovni marketing koristeći analitičke alate treće strane (Google Analytics). Posjetitelji mogu isključiti uslugu Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa. Dobavljači treće strane, uključujući i Google, prikazuju oglase veliki-odmor.hr na web-lokacijama na cijelom internetu. Internet stranice i dobavljaći treće strane, uključujući i Google, koriste kolačiće prve strane (primjerice, Google Analytics kolačić) i kolačiće treće strane (primjerice, DoubleClick kolačić) za optimiziranje i prikazivanje oglasa na temelju posjeta korisnika web-lokaciji.

Narudžbe

Kupovinom na internet stranicama veliki-odmor.hr, veliki-odmor.mysticnails.hr prihvaćate opće uvjete korištenja. Ako se naručena narudžba ne preuzme, korisniku se blokira račun te nema više mogućnost daljnjih narudžbi ukoliko nema valjani razlog za ne preuzimanje narudžbe. Narudžbe s stranice veliki-odmor.mysticnails.hr se dostavljaju od 2 do 10 radnih dana.

Plaćanje se vrši unaprijed(transakcijski) ili pri preuzimanje robe od dostavljača. Plaćanje se obavlja gotovinom ili karticom (Visa, Maestro, Diners, Mastercard). 

Pregled narudžbi

Registrirani kupac ima mogućnost pregleda svih svojih narudžbi u Moj račun.

Uvjeti dostave i isporuke

OTPREMA - Dostava robe unutar Republike Hrvatske vrši se u roku 2-10 radnih dana dostavnom službom DPD. Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. 

POŠTARINA - Troškove poštarine iznosi 30 kn na području Hrvatske, besplatna dostava za sve narudžbe iznad 400 kn, a vršitelj usluge slanja je DPD. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja troškove povrata snosi Prodavatelj. 

Izjava o konverziji

Sva plaćanja obavljaju se u hrvatskoj valuti. Zaračunati iznos na vašoj kreditnoj kartici preračunava se u vašu domaću valutu sukladno deviznom tečaju udruga kreditnih kartica.

Povrat / Reklamacije / Zamjena

Kupac ima pravo na povrat odnosno reklamaciju robe u roku od 14 dana ukoliko naručeni artikl ne odgovara opisu naručenog proizvoda. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail: info@velikiodmor.hr. Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Prodavatelja ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Prodavatelj. Prodavatelj je dužan u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije Kupcu zamijeniti proizvod.

Odgovornost za materijelne nedostatke - D.D. KAVA d.o.o odgovara za matrijelne nedostatke proizvoda koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Repubilike Hrvatske  posebice Zakona o obveznim odnosima 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Korisnik može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana bez navođenja razloga. Korisnik nema pravo na jednostrani raskid Ugovora u slučajevima iz čl. 79 Zakona o zaštiti potrošača.

Da bi Korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, mora obavijestiti D.D. KAVA d.o.o. o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom (na D.D. KAVA d.o.o., Gornjodravska obala 90, 31000 Osijek ) ili elektroničkom poštom na adresu: info@veliki-odmor.hr, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte, a može koristiti i navedeni pisani obrazac za jednostrani raskid Ugovora.

Također, Obrazac za jednostrani raskid Ugovora koji se nalazi na linku (obrazac preuzmite ovdje) Korisnik može elektronički ispuniti i poslati u kojem će mu slučaju D.D. KAVA d.o.o. bez odgađanja dostaviti potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu Ugovora elektroničkom poštom.

Rok za jednostrani raskid Ugovora iznosi 14 (četrnaest) dana od dana kada je Korisniku ili trećoj osobi koju je Korisnik odredio, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet Ugovora predana u posjed.

Ako Korisnik jednostrano raskine Ugovor, izvršit će mu se povrat novca koji je od njega primljen, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada D.D. KAVA d.o.o. zaprimi Korisnikovu odluku o jednostranom raskidu Ugovora, osim ukoliko je Korisnik odabrao drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koja je ponuđena. Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je Korisnik izvršio uplatu. U slučaju da Korisnik pristaje na drugi način povrata plaćenog iznosa ne snosi nikakve troškove u odnosu na povrat. Povrat novca D.D. KAVA d.o.o. može izvršiti tek nakon što mu roba bude vraćena ili nakon što mu bude dostavljen dokaz da je roba poslana nazad.

Korisnik je dužan robu predati ili je poslati na adresu D.D. KAVA d.o.o., Gornjodravska obala 90, 31000 Osijek bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 (četrnaest) dana od dana kada je D.D. KAVA d.o.o.  u uputio svoju odluku o jednostranom raskidu Ugovora. Izravne troškove povrata robe Korisnik mora snositi sam.

Korisnik je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Kuponi

D.D. Kava d.o.o. daruje svoje kupce s kuponima za određene popuste i uštede. Kupac kupon upisuje pri završetku kupovine (Košarica) u namjenjenom mjestu za upis kupona. Kuponi se mogu iskoristiti u određenom vremenu i određenom broju.  Minimalni iznos narudžbe je 100 kn + PDV, te se narudžba s kuponom neće moći predati ukoliko Vaša narudžba nije minimalno kupon u vrijednosti + iznos minimalne narudžbe.Kupon nije moguće iskoristiti ukoliko iznos u košarici kupon umanji za manje od minimalne narudžbe.(100 kn + PDV)

Grupe kupaca

PRVI KUPCI - Kupci koji su naručili proizvode Mystic Nails u prvim mjesecima poslovanja u Hrvatskoj. Mystic Nails voli svoje vjerne kupce te ih nagrađuje najvećim popustima u rangu ekskluzivnog kupca. Kako bi ostali aktivni u grupi Prvi kupac potrebno je naručiti minimalno jednom godišnje proizvode Mystic Nails.

EKSKLUZIVNI KUPAC -Kozmetički salon(kupac) koji koristi 80% proizvoda Mystic Nails u svojoj ponudi. Kako bi ostali aktivni u grupi Ekskluzivni potrebno je naručiti minimalno jednom mjesečno proizvode Mystic Nails.

TRAJNI KUPAC - Kozmetički salon(kupac) koji koristi određenu skupinu proizvoda po kategoriji. (Gel sistem, akrilni sistem, nail art) Kako bi ostali aktivni u grupi Trajni potrebno je naručiti minimalno jednom mjesečno proizvode Mystic Nails.

POVREMENI KUPAC - Kozmetički salon(kupac) koji povremeno ponavlja manje iznose narudžba. Kako bi ostali aktivni u grupi Povremeni potrebno je naručiti minimalno jednom u tri mjeseca proizvode Mystic Nails.

Mystic Nails Hrvatska

do 500 kn 500 kn do 999 kn 1000 kn do 1999 kn od 2000 kn
EKSKLUZIVNI KUPCI 10% 15% 20% 25%
PRVI KUPCI 10% 15% 20% 25%
TRAJNI KUPCI 5% 10% 15% 20%
POVREMENI KUPCI 0% 5% 10% 15%