(+404) 158 14 25 78CONTACT US
Cart0Item(s)

Nemate proizvoda u košarici.

Product was successfully added to your shopping cart.

Opći uvjeti

Autorska prava

Sadržaji objavljeni na internet stranicama www.veliki-odmor.hr, veliki-odmor.mysticnails.hr , vlasništvo su D.D. Kava d.o.o., i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštivati i sva navedena upozorenja o autorskim pravima, što znači da se ne smiju prepisivati, umnožavati ili na bilo koji drugi način raspačavati. Veliki odmor d.o.o. i D.D. Kava d.o.o., nije odgovoran za privremenu nedostupnost ili nepotpunu funkcionalnost internet stranica, eventualnu netočnost podataka niti za eventualnu štetu nastalu zbog upotrebe netočnih ili nepotpunih informacija. D.D. Kava d.o.o., niti bilo koja druga pravna ili fizička osoba koja je sudjelovala u nastanku i izradi ovih internet stranica, nije odgovorna ni za kakvu štetu koja bi mogla proizaći iz pristupa informacijama, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe informacija na tim internet stranicama ili bilo kakve pogreške ili nedostatka u njihovom sadržaju. Također, Veliki odmor d.o.o. i D.D. Kava d.o.o., zadržava pravo izmjene sadržaja.

Općenito

Internet stranica sadrži određene poveznice na druge internet stranice koje nisu ni u kakvoj vezi s poduzećem D.D. Kava d.o.o. D.D. Kava d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za zaštitu podataka na tim internet stranicama.

Pravila privatnosti

Internet stranice upotrebljavaju cookies (kolačiće) u svrhu pružanja kvalitetnijeg iskustva prilikom posjete našim internet stranicama, kao i u svrhu oglašavanje na prikazivačkoj mreži i ponovni marketing koristeći analitičke alate treće strane (Google Analytics). Posjetitelji mogu isključiti uslugu Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa. Dobavljači treće strane, uključujući i Google, prikazuju oglase veliki-odmor.hr na web-lokacijama na cijelom internetu. Internet stranice i dobavljaći treće strane, uključujući i Google, koriste kolačiće prve strane (primjerice, Google Analytics kolačić) i kolačiće treće strane (primjerice, DoubleClick kolačić) za optimiziranje i prikazivanje oglasa na temelju posjeta korisnika web-lokaciji.

Narudžbe

Kupovinom na internet stranicama veliki-odmor.hr, veliki-odmor.mysticnails.hr prihvaćate opće uvjete korištenja. Ako se naručena narudžba ne preuzme, korisniku se blokira račun te nema više mogućnost daljnjih narudžbi ukoliko nema valjani razlog za ne preuzimanje narudžbe. Narudžbe s stranice veliki-odmor.mysticnails.hr se dostavljaju od 2 do 10 radnih dana.

Plaćanje se vrši unaprijed(transakcijski) ili pri preuzimanje robe od dostavljača. Plaćanje se obavlja gotovinom ili karticom (Visa, Maestro, Diners, Mastercard). 

Pregled narudžbi

Registrirani kupac ima mogućnost pregleda svih svojih narudžbi u Moj račun.

Kuponi

D.D. Kava d.o.o. daruje svoje kupce s kuponima za određene popuste i uštede. Kupac kupon upisuje pri završetku kupovine (Košarica) u namjenjenom mjestu za upis kupona. Kuponi se mogu iskoristiti u određenom vremenu i određenom broju.  Minimalni iznos narudžbe je 100 kn + PDV, te se narudžba s kuponom neće moći predati ukoliko Vaša narudžba nije minimalno kupon u vrijednosti + iznos minimalne narudžbe.Kupon nije moguće iskoristiti ukoliko iznos u košarici kupon umanji za manje od minimalne narudžbe.(100 kn + PDV)

Grupe kupaca

PRVI KUPCI - Kupci koji su naručili proizvode Mystic Nails u prvim mjesecima poslovanja u Hrvatskoj. Mystic Nails voli svoje vjerne kupce te ih nagrađuje najvećim popustima u rangu ekskluzivnog kupca. Kako bi ostali aktivni u grupi Prvi kupac potrebno je naručiti minimalno jednom godišnje proizvode Mystic Nails.

EKSKLUZIVNI KUPAC -Kozmetički salon(kupac) koji koristi 80% proizvoda Mystic Nails u svojoj ponudi. Kako bi ostali aktivni u grupi Ekskluzivni potrebno je naručiti minimalno jednom mjesečno proizvode Mystic Nails.

TRAJNI KUPAC - Kozmetički salon(kupac) koji koristi određenu skupinu proizvoda po kategoriji. (Gel sistem, akrilni sistem, nail art) Kako bi ostali aktivni u grupi Trajni potrebno je naručiti minimalno jednom mjesečno proizvode Mystic Nails.

POVREMENI KUPAC - Kozmetički salon(kupac) koji povremeno ponavlja manje iznose narudžba. Kako bi ostali aktivni u grupi Povremeni potrebno je naručiti minimalno jednom u tri mjeseca proizvode Mystic Nails.

Mystic Nails Hrvatska

do 500 kn 500 kn do 999 kn 1000 kn do 1999 kn 2000 kn
EKSKLUZIVNI KUPCI 10% 15% 20% 25%
PRVI KUPCI 10% 15% 20% 25%
TRAJNI KUPCI 5% 10% 15% 20%
POVREMENI KUPCI 0% 5% 10% 15%